Over Renée

Wat leuk dat je op mijn website kijkt! Hier vind je artikelen, blogs, projecten uit het verleden en nog veel meer terug. De inhoud van de website verraad eigenlijk al een beetje wie ik ben, maar ik stel mij graag ‘officieel’ voor.

Communicatie
Ik ben 24 jaar en in 2016 rondde ik de opleiding Communicatie aan Hogeschool Leiden af. Tijdens mijn opleiding ben ik met verschillende werkvelden in aanraking gekomen, maar mijn hart ligt het meeste bij interne en online communicatie. Ik vind het heerlijk om interne processen te verbeteren, onderzoek te doen, verbeteringen te implementeren en kennis te delen. Daarnaast ben ik ook een creatieve duizendpoot die graag schrijft, fotografeert en tekent.

Maatschappelijk belang
Het soort organisatie waar ik voor werk vind ik heel erg belangrijk. Het liefst ben ik onderdeel van een organisatie die zich inzet voor de mens en maatschappij en niet van een organisatie die zich inzet voor hun eigen winst. En welke organisaties doen dat nou beter dan die in de zorgsector? Daarom start ik in september 2017 met de opleiding Verpleegkunde aan Hogeschool Utrecht.

Verpleegkunde
Ik wil mij tot een allround zorgprofessional ontwikkelen waarbij de patiënt, maar ook de werknemers, mijn hoogste prioriteit zijn. Ik zie deze stap voor nu als de mooiste verrijking van mijn bachelor Communicatie, met het oog op de toekomst. In juni 2018 behaalde ik mijn propedeuse en daarmee is mijn duale plek bij het UMC Utrecht verzekerd. In september 2018 start ik op de afdeling algemene neurologie en neurotrauma met alweer mijn tweede stage.

Even een samenvatting: jong, werkt hard, interne en online communicatie, gezondheidszorg, een echte duizendpoot.

Renee_van_den_steen_blog