De Euromast in Rotterdam

De Euromast in Rotterdam; ik was er nog nooit geweest. Vrijdag 30 juni bracht ik op een wel heel bijzondere manier een bezoek aan deze Rotterdamse trekpleister. Mijn werkgever had de toren namelijk voor het zomerfeest gehuurd. Dit werd een fenomenaal feest op grote hoogte.

Het uitzicht vanaf de Euromast is fenomenaal. Dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek. De toren is in totaal 185 meter hoog. Door de het ronde design kun je eigenlijk ieder hoogtepunt van Rotterdam wel zien. Denk aan de haven van Rotterdam en de bekende Erasmusbrug.


De Euromast is redelijk makkelijk te bereiken. Pak vanaf Rotterdam Centraal Station tram 8 richting spangen en stap bij de halte ‘Euromast/Erasmus MC’ uit. Vervolgens kun je via het park naar de Euromast lopen. Daar aangekomen moet je een bedrag van €9,75 (volwassenen) betalen om naar boven te mogen. Bovenin kun je onder het genot van een hapje en een drankje van het uitzicht genieten. Meer informatie over een bezoek aan de Euromast vind je op de website.Renée is communicatiespecialist, reisgek, een fan van haar kat en studente Verpleegkunde. Wil je op de hoogte blijven? Volg haar dan op Instagram en Twitter.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s