Struinen door de Loonse en Drunense Duinen

Het leven is prachtig en Nederland ook. Een tijd geleden heb ik een mooie wandeling door de Loonse en Drunense Duinen bij Udenhout in Noord-Brabant gemaakt. Na tien minuten Googelen kwam ik bij eenΒ website uit waar ik makkelijk alle parkeerplaatsen in de buurt kon vinden.

Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn auto kwijt kon, ik achteraf nog een warm drankje kon drinken en waar een wandelroute startte. Die plek vond ik en het adres vind je onderaan deze blog.

Het gebied is prachtig en na ongeveer tien minuten lopen (in mijn tempo) bereikte ik de zandvlakte. Wat een prachtig uitzicht! Ik ben dan ook blij dat ik mijn camera bij mij had, want dit leverde weer een paar mooie plaatjes op.

 

Loonse_en_drunense_bossen_blog_renee_van_den_steenLoonse_en_drunense_bossen_blog_renee_van_den_steenLoonse_en_drunense_bossen_blog_renee_van_den_steenLoonse_en_drunense_bossen_blog_renee_van_den_steenLoonse_en_drunense_bossen_blog_renee_van_den_steen

Het adres
Oude Bosschebaan 1
5071 RP
Udenhout

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s