Boerderij Meijendel in Wassenaar is best wel tof!

Met dit warme weer kun je vast wel wat verkoeling gebruiken. Maar waar zoek je die? Wanneer ik naar het strand ga, combineer ik dit vaak met een wandeling door de duinen. Dit kan bij Scheveningen, maar ook in Wassenaar, bij Boerderij Meijendel. 

Waar is Boerderij Meijendel?

Eigenlijk navigeer je gewoon naar Boerderij Meijendel in Wassenaar. Laat je niet door de slagbomen of het signaal ‘vol’ afschrikken. Parkeren is namelijk gratis en in mijn geval was het zo dat wij binnen vijf minuten binnen waren. Mensen rijden namelijk af en aan. Wanneer iemand naar buiten rijdt, gaat de slagboom voor jou open.

Wat kun je hier doen?

Rondom Boerderij Meijendel is genoeg aanbod qua activiteiten. Daarbij komt dat veel daarvan gratis zijn! Ben je met kinderen (of voel je jezelf zo)? Neem dan eens een kijkje bij de waterspeelplaats en de speelweide. Heb je zin om te wandelen? Volg dan één van de gemarkeerde wandelroutes. Die variëren qua lengte van drie tot vijf kilometer.

Wanneer je naar het strand wilt, kun je het beste de gele route (of de bordjes volgen). Je loopt dan door de duinen en bossen richting het strand. Wees je er wel van bewust dat op het strand geen strandtenten en andere horecagelegenheden zijn. Je kunt natuurlijk wel wat drinken en eten bij Boerderij Meijendel. Zelf vond ik het eten erg lekker (en goedkoop).

Ga voor meer informatie naar de website van Boerderij Meijendal!

meijendel_wassenaar_duinen_strand_hotspot_blog_renee_van_den_steenmeijendel_wassenaar_duinen_strand_hotspot_blog_renee_van_den_steenmeijendel_wassenaar_duinen_strand_hotspot_blog_renee_van_den_steenmeijendel_wassenaar_duinen_strand_hotspot_blog_renee_van_den_steen

Wil je, terwijl je op mijn volgende blog wacht, op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij dan op Instagram.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s