Ons eigen bureau van stijgerhout

In september start ik met de opleiding Verpleegkunde aan Hogeschool Utrecht. Het is dan enigszins handig om een goede studieplek te hebben. We hadden al wel een kamer in het huis waar mijn partner zijn bureau een plek had gekregen, maar om daar nou nog een bureau bij te zetten? Dat zou vooral onpraktisch en donker uitpakken. Daarom besloten wij een eigen bureau te bouwen, van stijgerhout. 

Vandaag brak eindelijk de dag aan waarop ik onze nieuwe werkkamer kon inruimen. Een aantal spullen kon ik niet vinden, want voordat wij aan de verbouwing begonnen, waren alle spullen door elkaar ingepakt. Maar de meest essentiële voorwerpen hebben een plaats gekregen. Daarnaast kocht ik afgelopen zondag voor een paar honderd euro handige spullen die ik nog niet in mijn bezit had. Denk hierbij aan opbergdozen, een bureaustoel, maar ook aan bijvoorbeeld een pennenhouder.

Ik ben in ieder geval heel erg blij. Ik kan mij eigenlijk ook niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst echt mijn eigen plekje heb gehad (qua werkruimte dan, hè). Door het opknappen van deze kamer heb ik nog meer zin om in september weer te gaan studeren! O, en een leuke bijkomstigheid is dat mijn plek uitkijkt op het water en de straat.

kantoor_DIY_blog_renee_van_den_steenkantoor_DIY_blog_renee_van_den_steenkantoor_DIY_blog_renee_van_den_steenkantoor_DIY_blog_renee_van_den_steen

Wil je, terwijl je op mijn volgende blog wacht, op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij dan op Instagram.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s