Vegetarisch/veganistisch eten bij Goodies

Tijdens mijn citytrip naar Berlijn heb ik de eerste avond bij Goodies gegeten. Dit hippe restaurant in Friedrichshain bevindt zich in hetzelfde pand als Veganz; een grote supermarkt vol veganistische producten…

Voor €10 had ik een goede avondmaaltijd: een grote smoothie en een ‘Alibaba wrap’. Dit laatste was een wrap met hoemoes van kikkererwten en rode bieten. Onwijs lekker! Hieronder zie je een foto van mijn wrap.

20170428_181446

Gegevens: Warschauer Strasse 33, www.veganz.de.

Wil je, terwijl je op mijn volgende blog wacht, op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij dan op Instagram.

Advertenties

Een gedachte over “Vegetarisch/veganistisch eten bij Goodies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s