Time to momo in 100% Berlijn!

Volgende week ga ik naar Berlijn! Een wereldstad waar veel van mijn vrienden al zijn geweest, maar ik tot nu toe nog niet. Daar komt dus verandering in! Om mij optimaal voor te bereiden heb ik mezelf daarom een cadeau gegeven: het boek 100% Berlijn van ‘time to momo’. 

Wandelen, cultuur en geschiedenis. Dit zijn slechts een paar woorden die ik aan mijn reis naar Berlijn koppel. Deze stad heeft zoveel te bieden! Het is daarom ook onmogelijk om heel Berlijn en al zijn fascinerende aspecten in vier dagen te verkennen. Het is ook onmogelijk om lukraak te gaan lopen en maar te zien wat de dag met zich meebrengt. Daarom heb ik de reisgids ‘100% Berlijn’ gekocht.

Zes wandelroutes 

Zes wijken, zes wandelroutes. De routes zijn ongeveer tussen de 6 en 11 kilometer. Onderweg kom je verschillende bezienswaardigheden, eetplekken, musea, winkels en nog veel meer tegen. Alle zes de routes zijn zorgvuldig door locals samengesteld. Zo kom je niet alleen op de toeristische plekken, maar ook in de ‘underground’ terecht.

Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd! Het gaat mij helaas niet lukken om alle zes de routes te lopen, maar dat maakt helemaal niks uit! Dan heb ik de volgende keer ook nog nieuwe spots om te ontdekken. Zelf ga ik in ieder geval route 1, 3 en 5 lopen. Daarnaast wil ik graag naar het ‘Jüdisches Museum Berlin‘. Hieronder vind je een foto van de inhoudsopgave met daarin de routes en een korte uitleg van de verschillende wijken/routes.

Wil je dit boek ook kopen? Ik heb hem zelf bij Bruna gekocht, maar hij is ook via bol.com voor €16,95 te koop.

Volg mijn reizen en andere bezigheden ook via Instagram!

Advertenties

4 gedachtes over “Time to momo in 100% Berlijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s