3x eten bij Eataly in Genua

Ben je een weekend (of langer) in Genua (Italië) en wil je lekker eten en mooi uitzicht? Ga dan zeker een avond naar Eataly. Je vindt dit restaurant aan de kust van Genua, op de bovenste verdieping. Wil je weten waarom? Lees verder en ik geef je drie redenen.

1. De lekkerste pasta’s en pizza’s

In Nederland bestel je vast niet zo snel een pizza margharita, maar wanneer je in Italië bent moet je dit zeker een keer doen. Je zult er dan achterkomen dat je eigenlijk helemaal geen andere toppings mist. Heb je meer zin in een pasta? Kies dan een pasta met pesto. Dit is een van de verse producten uit de omgeving van Genua. Beide gerechten zijn bij Eataly te bestellen en heel erg lekker.

2. Het uitzicht

Wanneer je Eataly binnenloopt, moet je eerst door een deel van de winkel heen (hier kom ik zo op terug). Onderweg kom je een prachtig dakterras tegen. Vanaf hier heb je een uitgestrekt uitzicht over de haven en de stad.

DSCN2085

DSCN2089

3. Producten voor thuis

Wil je lekkere, Italiaanse bieren proberen of wil je misschien wat producten voor thuis inslaan? Dan moet je bij Eataly zijn! Het grootste gedeelte van de winkel/het restaurant bestaat namelijk uit een supermarkt. Hier worden veel verse producten verkocht, maar ook producten die langer houdbaar zijn en dus prima mee naar huis kunnen. Je moet natuurlijk wel opletten of het nog in je koffer past (ook qua gewicht).

Wil je, terwijl je op mijn volgende blog wacht, op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij dan op Instagram.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s